Zep PZB46 Scott Grey 10x15, 13x18, 15x20, 20x30

De PZG46 Scott Grey  van Zep Italia is een enkele fotolijst die geschikt is voor één foto. De fotolijst kenmerkt zich door zijn naar binnen lopende kader, waardoor de lijst een bijna schilderij-achtige uitstraling heeft. Het buitenkader van de fotolijst is lichtgrijs; de binnenrand is voorzien van een grijs houtmotief.  Het kader is vervaardigd uit MDF.

Toepassing Zep PZG46 Scott Grey

U kunt uw foto's verticaal en horizontaal in de lijst plaatsen. De fotolijst zelf kunt u op een ondergrond plaatsen via het pootje aan de achterzijde of juist aan de muur ophangen.

Fotolijsten van Zep Italia

De fotolijsten van Zep Italia staan bekend om hun hoge kwaliteit en luxe afwerking. Er wordt gebruik gemaakt van glas met een hoge lichtdoorlatendheid en duurzame materialen. De fotolijsten zijn gemaakt met oog voor detail en voorzien van leuke details. Voor elk interieur en smaak zijn er passende designs beschikbaar: sommige lijsten kenmerken zich door hun strakke vormgeving, waarbij anderen een nonchalante, gezellige sfeer creëren met hun vintage uitstraling.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zep PZG46

  • Merk: ZEP
  • Model: Zep PZG46
  • Levertijd: Standaard 5 werkdagen
  • €9,95

  • Excl. BTW: €8,22

Beschikbare opties: